Bărbat din Felnac, reținut de polițiști după ce a condus băut și a provocat un accident

Data publicare: Luni, 15 Aprilie, 2019 Total: 1990 accesari

Bărbat din Felnac, reținut de polițiști după ce a condus băut și a provocat un accident

În data zilei de sâmbătă, 13 aprilie a.c., în jurul orei 15:30 un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Felnac, beat fiind la volanul unui autoturism a provocat un accident rutier, în urma căruia au fost avariate alte două autoturisme, putând să provoace o adevărată tragedie. 

Bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, băut, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Arad, care se deplasa cu un autoturism din sensul opus a efectuat o manevră pentru a evita impactul, în urma căreia a părăsit partea carosabilă,și s-a răsturnat într-un sanț de la  marginea drumului.

”În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului de 42 de ani a rezultat o alcoolemie de 0.78 mg/l în aerul expirat, iar analizele toxicologice au indicat o valoare de 1,98 g/l alcool pur în sânge” au precizat reprezentanții IPJ Arad. 

Bărbatul responsabil de evenimentul rutier a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 de zile.