Gimnasta Emma Neagu de la Românii au talent a murit ! Ea avea doar 15 ani

Data publicare: Vineri, 12 Aprilie, 2019 Total: 5373 accesari

Gimnasta Emma Neagu de la Românii au talent a murit ! Ea avea doar 15 ani

Dureroasa veste că Emma Neagu, fetița de doar 15 ani a murit a întristat o țară întreagă. Ea ne-a uimit prin puterea ei de a spera la viață  

Tânăra a fost diagnosticată în anul 2017 cu cancer osos.  „Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». A rămas fara un picior în urmă cu câțiva ani, dar nu a renunțat la visul său. Ea a dansat impecabil pe scena Românii au talent, lăsându-i pe toți inmărmuriți. 

Emma Neagu a venit la Românii au talent cu un număr de ginmnastică care a smuls lacrimile telespectatorilor și cele ale juriului și prezentatorilor, scrie huff.ro

Acum doi ani, Emma a fost diganosticată cu cancer osos și a fost nevoie să-i amputeze piciorul. Din cauza pasiunii ei pentru gimnastică și dans, Emma a ales să-i fie amputat piciorul pentru a nu i se interzice gimanstica și dansul. Altfel, urma sa aibă o tijă metalică care o împiedica să mai facă acest lucru. 


Concurenta a trecut în etapa următoare cu 4 de ”DA” și multe felicitări din partea juriului. Din nefericire, fetița de doar 15 ani, nu a mai apucat să se bucure de momentul în care ar fi apărut din nou pe scenă. 

DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE !