Geanina Pistru : „Organizația Femeilor Liberale este o forță în politica românească!”

Data publicare: Joi, 11 Aprilie, 2019 Total: 1270 accesari

Geanina Pistru : „Organizația Femeilor Liberale este o forță în politica românească!”

În conferința de presă de astăzi, Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național al OFL împreună cu Liliana Waas, președinte OFL Arad și Mihaela Morari, președinte OFL Cartier Vlaicu au discutat despre proiectele femeilor liberale, calendarul de activități și despre campania electorală care urmează:

„Avem cea mai bună ofertă politică dintre toate partidele din România. Faptul că avem pe lista de europarlamentare primari liberali cu rezultate remarcabile si experiență vastă în administrația locală este o confirmare a faptului că strategia de dezvoltare a României are posibilitatea să ia o turnură favorabila.

Ne mândrim cu Gheorghe Falcă, candidatul Aradului, care ocupă un loc eligibil pe această listă la europarlamentare. Falcă este primarul care a accesat fonduri europene de o valoare considerabilă, a initiat, demarat și finalizat o serie de proiecte importante pentru municipiul Arad, iar în prezent derulează cel mai ambițios proiect administrativ din România, Regenerare Urbană, in valoare de 50 milioane euro.

Avem mare încredere în reușita lui Gheorghe Falcă și sunt convinsă că atât arădenii cât și cei din regiunea de vest vor fi alături de noi în această competiție electorală.

În ceea ce privește campania de strângere de semnături, PNL Arad a strâns un numar record de semnături - 51,325 - la nivelul județului si municipiului. Ceea ce confirmă faptul că arădenii sunt și rămân oameni de dreapta care apreciază valorile liberale și înteleg că doar prin munca în echipă si cooperare se poate produce o dezvoltare necesară comunității.






Anul acesta, la nivel național ne vom concentra pe proiectele mari ale Organizației Femeilor Liberale cum ar fi „Bun venit în familia liberală!” „OFL are grijă de sănătatea ta!” „Fii Meseriaș!” sau „OFL susține antreprenoriatul feminim!” Acesta din urmă reprezintă un proiect prin care încurajăm doamnele şi domnișoarele să devină antreprenor. Ne dorim schimbarea modului în care vedem potenţialul femeilor şi al tinerelor în afaceri, o schimbare a mentalităţii şi o creştere a stimei de sine prin atitudine” declară Geanina Pistru, prim-vicepreședinte național al OFL

 

„Calendarul de acțiuni al filialei OFL Arad este unul bogat pentru perioada următoare. Ne vom focusa pe evenimente practice, utile pentru arădeni cum sunt prevenția în sănătate, educație, partea socială, dar și acțiuni dedicate copiilor și părinților. Am desfășurat săptămâna aceasta o campanie de prevenție cu ocazia „Zilei Mondiale a Sănătății”, urmează să demarăm evenimentul „Cartierul de Poveste” în fiecare zonă din municipiu.

Iar cu ocazia Sărbătorilor Pascale avem câteva surprize frumoase pregătite pentru cei mici” declară Liliana Waas, președinte OFL Arad

 

„Pregătim alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai, astfel că doresc să transmit tuturor arădenilor importanța participării la vot. Poate pare că excercitarea dreptului constituțional de a vota nu este un lucru însemnat, dar are un impact major asupra societății și poate însemna debutul unei noi ere” declară Mihaela Morari, președinte OFL Cartier Vlaicu