„Avioanele” lui Fifor,Tripa și Todor la fel de invizibile ca Bombardierele B-2 americane

Data publicare: Vineri, 05 Aprilie, 2019 Total: 2419 accesari

„Avioanele” lui Fifor,Tripa și Todor la fel de invizibile ca Bombardierele B-2 americane

TAROM... un tărâm al făgăduinței!

Numai ce ne-am dat jos din cursa TAROM București-Arad, totul a decurs normal și la un preț accesibil. Așa ar fi trebuit să înceapă un articol care să apară pe 1 aprilie. Din păcate, de la 1 decembrie 2018, trăim într-o păcăleală continuă, iar păcălicii de serviciu au fost tocmai cei mai vocali parlamentari arădeni: „tripleții” Fifor, Tripa și Todor, frați întru promisiuni neonorate.

În chestiunea TAROM, cei trei au promis – atunci, în decembrie – că din ianuarie Aradul va avea curse TAROM, cel puțin pe plan intern. ,Geaba încercau reprezentanții TAROM să-i tempereze pe cei trei demagogi, că atât Fifor, cât și Tripa & Todor se băteau cu fuzelaju-n piept că Aradul e ca și trecut pe harta strategică a Companiei Naționale TAROM. Doar după ce au auzit vocea rațională a lui Alexandru Slivka, persoană cu ștate vechi în TAROM, cuplul Tripa-Todor, și mai marele ministru Fifor, au „încuviințat” să decaleze întrucâtva termenul, undeva spre luna martie... dar nu mai târziu de 25.

Ei, acum suntem undeva în aprilie, a cincea zi de 1 aprilie, timp în care cu vigilență și interes am urmărit cerul Aradului, doar-doar vedem vreo aeronavă de-a TAROM-ului. Ne-am uitat și înspre PSD, poate că cei trei comici vestiți în promisiuni neonorate vor avea vreo reacție, măcar o explicație dacă nu scuze publice. Însă, speranțe deșarte...

Și uite-așa ne-a mai păcălit PSD, nu doar de 1 aprilie ci și în extrasezon, iar noi rămânem iar fără zboruri.




Între timp, a mai fost și schimbat directorul Tarom, timișoreanul Werner Wolff.

”Werner Wolff este bun manager, expert în domeniu, și că nu a fost numit politic. A fost primul an de la plecarea domnului Ponta când Tarom a dublat numărul de călători, a făcut curat, a scăzut cheltuielile cu personalul, cu reparațiile, cu tot. Până a început compania să meargă bine și nu mai avea nimeni loc de alte ghidușii, ca să nu zic altceva. Ocazie cu care este evident că domnul Werner a fost schimbat. Schimbarea lui este încă una dintre manevrele PSD-ului care fie contestă o instituție sau organizație, fie încearcă să o controleze”, a declarat fostul premier Mihai Tudose.