O familie din Grăniceri a rămas fără acoperiș asupra lor

Data publicare: Joi, 04 Aprilie, 2019 Total: 1725 accesari

O familie din Grăniceri a rămas fără acoperiș asupra lor
Pompierii arădeni trag un mare semnal de alarmă : ”Atentie la improvizații!” . În cursul zilei de miercuri 3 aprilie, o familie din localitatea Grăniceri a rămas sub cerul liber după ce casa în care locuiau a luat foc. Care a fost neglijența proprietarilor

Garda de intervenție nr.2 Chișineu Criș din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu a desfășurat ieri o misiune de stingere a unui incendiu, la o locuință, in localitatea Grăniceri. Au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un ofițer si șapte subofițeri, focul fiind generalizat la intreaga locuință, proprietarii nefiind acasă iar incendiul a fost observat târziu” a precizat maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Focul a
fost stins după aproximativ o oră de intervenție, iar în urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei, iar plafonul s-a prăbușit și au fost distruse bunurile din cele două camere.
 
Cauza probabilă "scurt circuit electric", o cauza des intâlnită la incendii, din cauza instalațiilor electrice cu improvizații, defecte, vechi sau suprasolicitate.

"În aproape douăzeci de ani de când sting incendii este prima casă fără tablou electric cu siguranțe" a precizat comandantul intervenției. 

FOTO: ISU ARAD