Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește, în luna martie a fiecărui an, ”Zilele Asistenţei Sociale”

Data publicare: Sambata, 30 Martie, 2019 Total: 1293 accesari

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește, în luna martie a fiecărui an, ”Zilele Asistenţei Sociale”

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește, în luna martie a fiecărui an, ”Zilele Asistenţei Sociale”, anul acesta, sub egida temei stabilite de Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW) – PROMOVAREA IMPORTANȚEI RELAȚIILOR UMANE.


Evenimentele organizate urmăresc să celebreze realizările asistenților sociali și să promoveze rolul asistentului social în rândul comunității în vederea transmiterii unui mesaj comun la nivel internațional cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

Organizarea Zilelor Asistenţei Sociale, la nivel local, revine sucursalei judeţene Arad.

Agenda evenimentelor:

  1. Interviu la radio cu scop de a promova profesia de asistent social – interviu acordat de dna Laura Andreș – președintele sucursalei teritoriale Arad a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România

  2. Asistenții sociali din Arad, promovează importanța relațiilor umane , 29.03.2019 eveniment in care asistenții sociali vor susține prezentări iar în final vor avea parte de un moment festiv de celebrare

Sunt invitati să participe toți asistenții socialii  din județul Arad !

Pentru mai multe informații despre Zilele Asistenţei Sociale în Arad  vă rugăm să vă adresaţi dnei Laura Andreș prin  email andreslaura.cias@gmail.com sau la telefon 0722 376 456.

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este  autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei.