Fifor pe post de „Conducător IUBIT” la Spitalul Judeţean Arad

Data publicare: Vineri, 29 Martie, 2019 Total: 3499 accesari

Fifor pe post de „Conducător IUBIT” la Spitalul Judeţean Arad

Senatorul Fifor a întreprins o vizită tovărăşească la Spitalul Judeţean, cât să arate (fals ni se pare nouă) că îi pasă de arădeni. Vizita întreprinsă ne-a adus aminte de vizitele „celui mai iubit fiu al poporului” de dinainte de 1989, adaptată însă la era digitală: senatorul arată, indică, explică sub privirile managementului spitalului. Textul postat pe o reţea de socializare de senatorul oltean are două componente care se bat cap în cap.

 

În prima, el explică nevoia de investiţii la spital. În a doua, predică importanţa pe care Guvernul PSD o conferă, în buget, sănătăţii. Lipseşte legătura logică între cele două: dacă este nevoie de investiţii la Spitalul Judeţean, dacă PSD a dat bani sănătăţii iar Fifor e mare senator în PSD, nu trebuia să vedem investiţii de la buget în spitalul arădean? Şi pe aceeaşi logică, nu trebuia să meargă Fifor la spital înainte de votarea bugetului de stat, să afle pentru ce este nevoie de bani?

 

Suntem curoşi să aflăm dacă managementul spitalului care pare să îl soarbă din ochi pe senator i-a pus în braţe o listă de investiţii, ce au cerut directorii şi ce va rezolva pesedistul oportunist. Altfel, toată tevatura nu va depăşi nivelul unei internări de o zi în ospiciul comunicării tovărăşeşti pesediste în „era Facebook”.



Sursă Foto: Facebook