BULLA ZILEI - Halucinant: dacă eşti din Moldova, Guvernul PSD îţi face baie!

Data publicare: Joi, 21 Martie, 2019 Total: 882 accesari

BULLA ZILEI - Halucinant: dacă eşti din Moldova, Guvernul PSD îţi face baie!

Incredibil comunicatul de presă al PSD, care anunţă cu emfază că românii din Regiunea de nord-estul ţării vor primi între 5.000 şi 10.000 de euro pentru eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii şi înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinţei.


”Românii din Regiunea de nord-estul ţării – una dintre cele mai sărace – vor primi între 5.000 şi 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizaţie. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii şi înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinţei, despre izolarea caselor şi montarea de ferestre termopan. Este un proiect pilot, finanţat în premieră în bugetul acestui an, care urmează să fie extins la nivelul întregii ţări. Poate părea minor, dar este esenţial pentru sănătatea şi siguranţa sanitară a comunităţilor şi, nu în ultimul rând, este şi o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului”, se arată într-un comunicat de presă al PSD, MEDIAFAX.


În schimb, dacă eşti din Ardeal, plăteşti bani cu conştinciozitate către Bucureşti şi aştepţi să se termine proiectul-pilot care modernizează băile moldovenilor. Dacă se termină. Sau dacă mai apuci...