Cinematograful din Grădiște a fost neîncăpător sâmbătă dimineață, unde a avut loc teatru de păpuși Pădurea fermecată

Data publicare: Sambata, 16 Martie, 2019 Total: 1144 accesari

Cinematograful din Grădiște a fost neîncăpător sâmbătă dimineață, unde a avut loc teatru de păpuși Pădurea fermecată Sâmbătă 16 martie, sala Cinematografului din Grădiște s-a dovedit a fi neîncăpătoare, la piesa de teatru de păpuși "Pădurea fermecată". 

Dovadă că părinții sunt extrem de încântați când au loc piese de teatru de păpuși a fost și ziua de sâmbătă, 16 martie,când Cinematograful din Grădiște a fost arhiplin cu copilași, dornici să pășească în lumea poveștilor. 

Dat fiind faptul că  au fost solicitări mai multe decât s-au așteptat organizatorii, aceștia au hotărât ca spectacolul de teatru de păpuși "Pădurea fermecată" să se joace de două ori, ca să poată participa toți copilașii prezenți. 

Acest spectacol care s-a jucat la Cinematograful din Grădiște și s-a dovedit a fi extraordinar, iar copiii extrem de încântați, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice, oferite de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, care administrează cinematografele din oraș. 

La sfârșitul fiecărui spectacol, copilașii extrem de emoționați și curioși au avut ocazia de a observa direct păpușile, și au făcut cunoștință cu actorii cu care s-au și pozat foarte încântați.