Incendiu izbucnit în urma unui scurtcircuit la un canton CFR din Arad

Data publicare: Sambata, 16 Martie, 2019 Total: 1029 accesari

Incendiu izbucnit în urma unui scurtcircuit la un canton CFR din Arad În după-amiaza zilei de sâmbătă 16 martie, un bărbat din Arad a ajuns la Spitalul Județean Arad cu arsuri pe față. El a încercat să stingă un incendiu ce a izbucnit în camera în care se afla la cantonul CFR, din spatele Atrium Mall. 

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, angajat la CFR locuia în această cameră de 20 de mp, care era locuința de serviciu a bărbatului. În momentul în care omul a observat ca a izbucnit incendiul, în încercarea de a stinge focul, hainele lui s-au aprins iar acesta suferit arsuri la nivelul feței. 

La fața locului s-au deplasat 13 subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad, care au reușit să stingă incendiul, însă întreaga încăpere și obiectele, precum și mobila au ars în întregime. 

" Victima, în încercarea de a stinge focul a suferit arsuri gradul 1 la nivelul feței, arsură gradul 2 la membrul superior stâng(3-5 cm) intoxicat cu fum. Este conștient,cooperant și transportat la spital" a precizat Călin Domșa, purtător de cuvânt al ISU Arad. 

Foto: Isu Arad