Bizonul Zilei: Sensurile de mers sunt pentru FRAIERI. Cum se circula pe A1 Arad-Nădlac pe sens invers

Data publicare: Luni, 11 Martie, 2019 Total: 1749 accesari

Bizonul Zilei: Sensurile de mers sunt pentru FRAIERI. Cum se circula pe A1 Arad-Nădlac pe sens invers

În ziua de azi, mulţi Bizoni se găsesc pe şoselele patriei, şi mulţi dintre ei nu ne mai uimesc, excepţie face un şofer care conducea un Ford înmatriculat în Hunedoara, care se “dădea” nestingherit pe Autostrada A1 Arad-Nădlac pe banda de viteză, însă pe sens invers.

 

Nu se ştie exact cum a reuşit să ajungă pe sensul invers de mers, însă, probabil că omul are o scuză, la cât de multe autostrăzi avem în ţărişoara asta, omul Bizonul nostrum are o scuză, nu toţi ştim să circulăm pe puşinii km pe care-I avem, unii se pare că au impresia că avem două drumuri paralele cu dublu sens.

 

Incidentul a fost filmat de un alt şofer care se pare că circula regulamentar pe direcşia corectă de mers, şi a postat filmarea pe reţeaua de socializare Facebook. Incidentul se pare că s-a petrecut duminică, 10 martie, după chefurile prilejuite de Ziua Femeii.









Update:  
Şoferul este  o femeie în vârstă de 47 de ani din Deva, care a fost sanţionată de poliţişti cu suma de 870 de lei şi suspendarea permisul de conducerea pe o perioadă de 60 de zile.