Din circ internațional în circ local transformat prin influența politică ? Incendiului de la circul de pe Ștrandul Neptun ascuns sub preş?!

Data publicare: Miercuri, 06 Martie, 2019 Total: 3648 accesari

Din circ internațional în circ local transformat prin influența politică ? Incendiului de la circul de pe Ștrandul Neptun ascuns sub preş?!

UPDATE: Din cauza unei erori, pe stirea inițială a apărut o poză care în fundal avea inscripțiile cu numele unui alt circ, este vorba de LAS VEGAS VARGAS. Precizăm pentru a nu apărea confuzii și a nu aduce prejudicii de imagine acestui circ și să nu se interpreteze eronat de către cititori, că poza avea rol doar de prezentare a unei arene de circ, nu de a face referire la o un brand anume. Eroarea a fost remediată imediat ce a fost sesizată. Facem aceste precizări pentru a nu aduce în niciun fel prejudicii de imagine circului  LAS VEGAS VARGAS.

_________________________________________________________________



În urmă cu câteva zile a avut loc un incident la circul amplasat în Strandul Neptun. Un angajat (la negru, spun gurile rele) a suferit arsuri, încercând să stingă un foc. Victima a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru a primi îngrijiri medicale.

 

Fiind un accident de muncă, era normal ca Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad (ITM Arad) să se autosesizeze și să demareze o anchetă. Din sursele noastre am aflat că această anchetă nu a avut loc, cel puţin până acum, iar senatorul PSD Mihai Fifor (cică de Arad), se pare că nu ar fi chiar străin de acest aspect, şi spunem se pare, pentru că,  un telefon dat, sau o discuţie între patru pereţi este greu de demonstrat în condiţiile în care aceste posturi de conducere a unor instituţii subornate guvernului se pot “evapora” uşor pentru cei care spun cu subiect şi predicat ca li s-a cerut ceva de acest sens.

 

Acest „CIRC INTERNATIONAL” este amplasat ilegal , fără autorizație de la Primărie, ISU sau de la Inspectoratul de Stat în Contrucții, atât pe terenul privat al lui Aslău Leontin (cunoscutul om de afaceri arădean, un critic cunoscut al  administrației locale) cât și pe o parte din trenul Primăriei Arad.

 

Tot din informaţiile noastre, se pare că acelaşi circ amplasat pe Strandul Neptun, nu are nici un fel de acord  sau autorizaţie din partea Primăriei Arad pentru a amplasa panourile publicitare de reclamă cu care au împânzit oraşul, şi pe care le regăsim pe toţi stâlpii din zonele centrale şi bulevardele circulate ale oraşului.

 

Dacă este aşa, şi există intervenţii la nivel politic pentru a nu se începe o anchetă vizavi de incidentul de la circ în care un angajat a ajuns cu arsuri la spital, se  demonstrează  încă o dată că dacă faci parte din acoliții lui Dragnea, pe numele lor poți face orice, faci circ unde vrei și când ai chef.

 

Ca să nu se lase cu anchete, cu repercusiuni juridice și financiare aceeşi înfluenţă politică  ar fi intervenit spun aceleaşi surse, și la Inspectoratul de Stat în Contrucții, pentru a-l scoate „basma curată” pe cel care a adus acest circ în Arad.

 

În tot acest posibil trafic de influență, presărat cu ilegalitaţi, au de suferit arădenii care iau parte la astfel de evenimente, cum este circul din incinta Ștrandului Neptun, fără a ști la ce pericole se expun, toate acestea datorate indolenței și nepăsării unor oameni de teapa celor care-l găzduiesc şi care-l protejează, pe persoană fizică vorba unui “clasic în viaţă” şi el cândva în actualul partid de guvernământ.

 

O doamnă din Arad care a fost împreună cu copilul său sâmbătă la circ și-a exprimat nemulțumirea față de condițiile de nesiguranță și disconfort la care au fost expuși de către organizatori:

 

„Cînd am urcat treptele să ajungem la locurile noastre, pe lângă mirosul persistent de gaz și un fum dens, la penultima treaptă, în partea dreaptă, lipsea o scândură, am avut noroc că a strigat o doamnă la noi și ne-a atenționat pentru că altfel cădeam cu siguranță , fiind cu copilul în brațe! Am suferit de frig, cu siguranță afară era mai cald ca înăuntru ! Nu am rezistat mai mult de 15 minute la acest spectacol unde condițiile nu erau deloc potrivite, mi-am luat copilul și am plecat total dezamăgiți și cum ne așteptam de altfel, nu ne-a dat nimeni banii înapoi cu toate că un bilet pentru adulți a costat 40 de lei, iar pentru un copil 35 de lei”, ne-a povestit arădeanca.

 

 

Așteptăm cu mare interes ancheta celor de la ITM și a tuturor instituțiilor abilitate, măsurile ce se vor lua sau contrar dovada că influența nu a existat şi că totul este absolut în conformitate cu legea.