VIDEO! Viteză, neacordare de prioritate, acestea sunt cauzele accidentului mortal de marţi dimineaţa de pe strada Renaşterii

Data publicare: Marti, 26 Februarie, 2019 Total: 4027 accesari

VIDEO! Viteză, neacordare de prioritate, acestea sunt cauzele accidentului mortal de marţi dimineaţa de pe strada Renaşterii

Aşa cum era de bănuit, cauza accidentului de marţi dimineaţa din cartierul arădean Micălaca, de la intersecţia strazilor Renaşterii cu strada Vrancei, au fost viteza şi neacordarea de prioritate.

 

Citeşte şi: Accident MORTAL în Micălaca pe strada Renaşterii!

 

În filmarea de la o camera de supraveghere din zonă, se vede cum conducătorul autoturismului Opel care se deplasa pe strada Vrancei, se deplasează cu viteză , iar la intersecţia cu strada Renaşterii, trece ca şi “glonţul” până pe sensul opus unde este acrosaţ de autoutilitara.



Din păcate, această neatenţie a dus la decesul bărbatului de 55 de ani care conducea autoutilitara.



UPDATE : ”În această dimineață în jurul orei 7, o femeie de 50 de ani din Arad, a condus un autoturism pe str. Vrancei dinspre str. Pășunii, iar la intersecția cu strada Renașterii nu a respectat semnificația indicatorului “cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un alt autoturism (microbuz), condus de un bărbat de 50 de ani tot din Arad. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui bărbat de 52 de ani, din Arad, pasager în autoturismul accidentat, precum și vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii lor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă” au declarat reprezentanții IPJ Arad.