Un TIR a rupt un stâlp de curent pe strada 6 Vânători, apoi a dispărut ca porcul în ceaţă

Data publicare: Luni, 25 Februarie, 2019 Total: 3065 accesari

Un TIR a rupt un stâlp de curent pe strada 6 Vânători, apoi a dispărut ca porcul în ceaţă

Arad, strada 6 Vânători, în jurul orei 18:00, un stâlp de curent a fost rupt şi a căzut peste restul de gard al fostei fabrici de mobilă IMAR. Se pare că, şi spunem că se pare, asta după urmele lăsate de cauciucuri pe şosea pentru că nimeni nu a văzut nimic, un Autocamion (TIR) a întors pe strada 6 vânători , de parcă acolo este loc de întoarcere pentru maşini cu astfel de gabarit, şi a izbit stâlpul care a cedat. Norocul, daca-l putem numi aşa, a fost că la 2 metri de stâlp se afla gardul fostei fabrici de mobilă, iar stâlpul s-a oprit în acesta, altfel situaţia devenea mai complicată, firele de curent şi fibră optică care erau susţinute de acest stâlp ar fi avut o soartă nu prea fericită.

La faţa locului au sosit două echipaje ale Poliţiei Locale care au izolat zona şi au dirijat circulaţia, precum şi un echipaj intervenţie de la ENEL, care vor dezavecta stâlpul iar apoi se va reporni alimentarea cu energie electrică pentru iluminatul stradal care a fost întreruptă pe perioada intervenţiei.

 

Evident că, cel care a lovit stâlpul a dispărut precum porcul în ceaţă, şi şansele de a afla cine este vinovat sunt mici în condiţiile în care nu există martori.

 

La momentul publicării ştirii, în zonă se circulă pe un singur sens de mers.