DETALII în cazul crimei din cartierul arădean Vlaicu

Data publicare: Luni, 25 Februarie, 2019 Total: 14168 accesari

DETALII în cazul crimei din cartierul arădean Vlaicu

În urma crimei înfiorătoare care a îngrozit întreaga țară, ies la iveală detalii teribile.

Femeia de 38 de ani care a fost ucisă, noaptea trecută de soţul cu care se afla în divorţ, se pare că a cerut ordin de protecție, în instanță, împotriva bărbatului, însă, ulterior a renunțat la proces. Izabela Ramona, femeia ucisă, își dorea ca fiul ei să își vadă tatăl, astfel încât, ori de câte ori el dorea, Ramona îl primea în apartamentul din Vlaicu, unde stătea doar cu băiatul lor. Din nefericire pentru ea, cât și pentru copilul lor, care trece acum prin clipe cumplite, în noaptea de duminică spre luni l-a primit să doarmă în apartament, fără să-și imagineze ce tragedie avea să urmeze.

Florin Hajas este criminalul care şi-a înjunghiat de zeci de ori soţia, cu un cuţit de bucătărie, chiar sub ochii copilului lor în vârstă de 10 ani. Un martor a auzit că din apartament se auzeau țipete, semn că cei doi s-au certat înainte ca el să comită crima.

După ce și-a omorât soția sub privirile îngrozite ale copilului, bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia, decedând pe loc. 


CRIMINALUL care și-a ucis soția , apoi s-a sinucis
 


RAMONA IZABELA- femeia ucisă cu sânge rece în fața copilului