Sergiu Bîlcea : „Guvernarea hoţilor nu poate confisca România!”

Data publicare: Luni, 25 Februarie, 2019 Total: 1265 accesari

Sergiu Bîlcea : „Guvernarea hoţilor nu poate confisca România!”

În conferința de presă de astăzi Sergiu Bîlcea alături de Lazăr Faur, Mirel Talpeș și Jozsef Frederik au explicat faptul că protestele arădenilor, ale românilor împotriva Guvernării PSD sunt pe deplin justificate! PNL Arad consideră că arădenii îşi apără libertatea, statutul european şi nu acceptă să fie călcaţi în picioare.

Guvernarea PSD este guvernarea hoţilor – o guvernare care fură viitorul european al României şi speranţele oamenilor. PSD vrea să pună mâna pe justiţie pentru a putea să prade în voie România. Oamenii au înţeles că miza PSD este să se pună deasupra legii şi să folosească abuziv puterea politică.  Guvernarea hoţilor a luat banii de investiţii ai administraţiilor locale, ia cu japca banii firmelor private prin inventarea de noi biruri, impune taxe indirecte prin care creşte cheltuielile fiecărei familii de români. Este o guvernare abuzivă şi mincinoasă, care se foloseşte de orice mijloace pentru a confisca România.

 
Mă bucur că arădenii reacţionează ca de obicei pentru a apăra libertatea, democraţia, speranţele de viitor şi aspiraţiile europene. PSD nu înţelege că arădenii, românii suportă multe, dar nu vor accepta să le fie călcată în picioare demnitate, nu vor accepta să fie asupriţi de politicieni ca Liviu Dragnea şi supuşii acestuia, Viroica Dăncilă, Tudorel Toader, Mihai Fifor şi alţii ca ei
” a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele PNL Municipiul Arad.