Bîlcea a cerut sală polivalentă, Guvernul o face... într-o comună lângă Iaşi!

Data publicare: Vineri, 22 Februarie, 2019 Total: 2789 accesari

Bîlcea a cerut sală polivalentă, Guvernul o face... într-o comună lângă Iaşi!

Sala Polivalentă din Arad şi bazinul „Delfinul” au nevoie de investiţii. Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a cerut Guvernului ori să predea aceste baze administraţiei locale, ori să aloce bani pentru modernizare. Guvernul PSD a decis să facă o nouă sală polivalentă... la Iaşi!

Într-o comună cu 18 000 de locuitori aflată la câţiva kilometri de capitala Moldovei se va construi cea mai mare sală polivalentă din ţară, cu 15 000 de locuri, ultramodernă. Deci, toată comuna va încăpea fără probleme în noua sală. Investiţia va fi realizată prin Compania Naţională de Investiţii, aceeaşi care nu alocă de ani de zile partea sa de cofinanţare pentru stadionul UTA.

Guvernul PSD dirijează banii pentru infrastructura sportivă după citerii politice. Investiţia în stadioane la Alexandria (Teleorman) l-a enervat şi pe fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, care nu beneficiază de sprijin din partea guvernanţilor deşi este un mare investitor în fotbal. Oraşele cu tradiţie în sport şi public pasionat, cum este cazul Aradului, nu sunt sprijinite prin investiţii pentru simplul motiv că aici oamenii nu votează PSD.