Ea este Andreea Abeli, românca care câștigă bani din Instagram. Nu îți vine să crezi cum arată

Data publicare: Vineri, 22 Februarie, 2019 Total: 4808 accesari

Ea este Andreea Abeli, românca care câștigă bani din Instagram. Nu îți vine să crezi cum arată Andrea Abeli are o poveste de viață de-a dreptul fascinantă. La cei 34 de ani ai săi, românca s-a mutat la Miami unde a devenit celebră pe rețelele de socializare. VEZI cum arată 

Ea a reușit să adune pe Instagram 1,7 milioane de urmăritori, fără să apeleze la vreo firmă specializată în domeniu, scrie m.evz.ro.

 

Deși a absolvit un Master în Drept, tânăra a fost atrasă de web design, marketing, fotografie și social media. Ea a dobândit cunoștințe care au ajutat-o să devină un adevărat antreprenor. Tânăra ajută zeci de fete să ajungă modele de succes pe rețelele de socializare și să câștige bani din imaginea lor. 



Trăsăturile speciale ale Andreei au atras atenția a milioane de oameni. Formele ei voluptoase au fost punctul forte, iar când și-a dat seama de acest lucru a apelat chiar și la noi intervenții estetice pentru a și le accentua. Asta a ajutat-o să iasă și mai mult în evidență și să se impună pe Instagram în fața unor vedete celebre.

 

Astăzi, branduri notorii doresc să se promoveze pe pagina ei de Instagram.

Sursa: m.evz.ro