Directorul liceului UCECOM ‘Spiru Haret’ din Arad ameninţat cu moartea de un traficant de droguri

Data publicare: Joi, 21 Februarie, 2019 Total: 4435 accesari

Directorul liceului UCECOM ‘Spiru Haret’ din Arad ameninţat cu moartea de un traficant de droguri

Directorul unui liceu din Arad a fost ameninţat cu moartea, astăzi, de un traficant de droguri prins în flagrant, ieri, în timp ce încerca să vândă elevilor ţigări cu substanţe interzise.

Potrivit directorului liceului UCECOM ‘Spiru Haret’ din Arad, traficanţii de droguri îşi desfăşoară activitatea de multă vreme, chiar în curtea liceului.

Ieri, unul dintre traficanţi a reuşit să intre în curtea liceului chiar cu maşina şi apoi a început să le vândă elevilor ţigări cu substanţe interzise. O fată în vârstă de 16 ani şi un băiat de 14 ani au cumpărat ţigări de la traficant, le-au consumat şi apoi li s-a făcut rău, fiind necesară intervenţia unor echipaje medicale.

Ulterior, directorul liceului a închis porţile liceului, astfel că traficantul, care încă se plimba printre elevi, a fost prins în flagrant. Poliţiştii l-au condus la audieri şi apoi l-au lăsat liber. Astfel, în această dimineaţă, traficantul s-a întors la liceul din Arad şi l-a ameninţat pe director că îl va împuşca dacă va depune mărturie împotriva lui.

Sursa – observator.tv