Accident rutier MORTAL la Chișineu-Criș. O persoană și-a pierdut viața

Data publicare: Joi, 21 Februarie, 2019 Total: 7801 accesari

Accident rutier MORTAL la Chișineu-Criș. O persoană și-a pierdut viața În după-amiaza zilei de joi 21 februarie în jurul orei 16:00 a avut loc un accident rutier mortal, în localitatea Chișineu-Criș. În urma accidentului o persoană și-a pierdut viața, iar alte două sunt rănite.

Accidentul rutier a avut loc între trei autoturisme și un Tir încărcat cu butelii.

La fața locului s-au deplasat de urgență reprezentanții  Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospeciale de stingere și modul de descarcerare. 

De asemenea la fața locului au sosit la scurt timp de la producerea accidentului, un echipaj SMURD și o Ambulanță, care au transportat două dintre victime, însă pentru cea de-a treia victima, nu s-a mai putut face nimic, aceasta era decedată. Victimele au fost transportate la UPU Arad.


FOTO: ISU ARAD


UPDATE 19:15 -  "Astăzi, în jurul orei 15:00, un bărbat de 61 de ani, din Timișoara, a condus un autoturism pe DN 79, și în momentul efectuării unei depășiri a intrat in coliziune cu un autocamion care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat din Jud. Argeș, apoi în coliziune laterala cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Chișineu-Criș și apoi într-o alta coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat din Sântana. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului din Sântana, în vârstă de 29 de ani, rănirea ușoară a șoferului vinovat și a bărbatului din Chișineu-Cris, în vârsta de 36 de ani" a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad agentul șef de poliție Claudia Iuga