Gimnasta Sonia Ichim s-a întors de la Turneul Internațional care s-a desfășurat la Budapesta cu Medalie de Argint în finala de la minge

Data publicare: Miercuri, 20 Februarie, 2019 Total: 3396 accesari

Gimnasta Sonia Ichim s-a întors de la Turneul Internațional care s-a desfășurat la Budapesta cu Medalie de Argint în finala de la minge De curând gimnastele din Arad s-au întors cu multe medalii, de la un turneu internațional care a avut loc la Budapesta. Gimnasta Sonia Ichim s-a întors acasă cu Medalia de Argint, ea calificându-se în patru finale și loc 6 la individual compus.  

Gimnastele secției de ritmică de la CSM Arad au concurat zilele trecute la cea de-a 18-a ediție a "Gracia Cup" competiția internațională desfășurată la Budapesta, unde au participat gimnaste și din Rusia , Bulgaria, Luxemburg ,Kazakhstan, Coreea , Austria și Ungaria.

Fetele care au fost pregătite de Daniela Chiriac și Tatiana Novikova au concurat pe categorii de vârstă.

La senioare, arădeanca Sonia Ichim s-a întors acasă cu locul 2 la finala de la minge, calificându-se în patru finale și locul 6 la individual compus. 

Gimnastele care au concurat la categoria de vârstă 2007 A s-au întors acasă cu locul 4 Maria Moț la individual compus, Delia Marin loc 9 și Catrina Buniov loc 12. 

Maria Moț și Alenia Beringer au făcut parte din ansamblu de junioare a României, clasată pe locul 5. 

Gimnasta arădeancă Sonia Ichim luptă pentru un loc în echipa de lot național, la Modialul senioarelor din toamnă, iar noi îi dorim mult succes și felicitări pentru rezultatele obținute.