Elevii din învățământul obligatoriu vor primi vouchere. Alt praf în ochi din partea PSD-ului

Data publicare: Marti, 19 Februarie, 2019 Total: 1595 accesari

Elevii din învățământul obligatoriu vor primi vouchere. Alt praf în ochi din partea PSD-ului Ecaterina Andronescu ministrul Educației Naționale a declarat marți 19 februarie că elevii din învățământul obligatoriu vor primi vouchere. La ce le vor putea folosi elevii

Se pare că 600 de milioane de lei vor fi alocate pentru toți elevii din învățământul obligatoriu. Acești bani vor fi alocați pentru rechizite pentru întreg anul școlar și pentru vouchere ce le vor folosi în achiziționarea de echipament sportiv, respectiv costum de trening și adidași. 

Potrivit Ecaterinei Andronescu elevii din învățământul obligatoriu (clasa pregătitoare clasa a X-a) vor primi în acest an vouchere pentru echipament sportiv. 

Vă amintim că tot Ecaterina Andronescu a mai promis că elevii din România vor primi ghiozdanul în care vor fi rechizite în valoare de 100 de euro, însă ne este teamă că a uitat de această promisiune, iar voucherele promise astăzi de respectiva ministră s-ar putea să fie doar un alt praf în ochi pentru părinți.