Ester Peony este câștigătoarea Eurovision România 2019

Data publicare: Luni, 18 Februarie, 2019 Total: 1414 accesari

Ester Peony este câștigătoarea Eurovision România 2019 Finala Eurovision România 2019 și-a desemnat câștigătorul, duminică seară. Ester Peony a câștigat Selecția Națională și va reprezenta România la Tel Aviv.

Ester Peony – „On a Sunday” a câștigat finala națională Eurovision 2019: „Vă mulţumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoţionată. A fost o mare încercare pentru mine”, a declarat Ester Peony, vizibil emoționată după ce a aflat că va reprezenta România la Tel Aviv.

Clasament final: Ester Peony – 65 de puncte
Laura Bretan – 60 de puncte
Bella Santiago – 58 de puncte

Bătălia a fost foarte strânsă, întrucât toți concurenții au fost extrem de buni, iar Laura Bretan a fost la doar un pas de a câștiga acest loc din finala Eurovision 2019. Laura a fost votată masiv de public, însă nu a fost pe placul juraților care i-au acordat maximul de puncte celei care a câștigat

Finala Selecţiei Naţionale a avut loc duminică 17 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, într-o atmosferă extraordinară, iar concursul a fost extrem de dificil în alegerea celui mai bun, dintre cei mai buni.