PNL a reușit să DUBLEZE alocațiile copiilor ! PSD este împotriva acestui vot

Data publicare: Joi, 14 Februarie, 2019 Total: 2324 accesari

PNL a reușit să DUBLEZE alocațiile copiilor ! PSD este împotriva acestui vot Deși s-a votat ca alocațiile copiilor să se dubleze de la 85 lei, cât este în prezent la 150 lei începând cu 1 martie 2019, Liviu Dragnea este împotrivă și dorește reluarea acestui vot.  

Sigur că vorbim aici despre un vot, în care PNL își dorește această mărire a alocaților tuturor copiilor din România,care a trecut de votul parlamentarilor, chiar dacă PSD a votat împotrivă.

Deputatul Robert Sighiartău este inițiatorul acestui amendament alături de toți cei din Partidul PNL și spune că toți cei mici până în 2 ani vor primi alocații între 200 și 300 lei , în timp ce copiii  care au peste 2 ani vor primi o alocație de 150 lei. 

Așadar de la 1 martie 2019 toți copiii vor avea alocațiile mărite, putem spune chiar duble, față de cât au avut până acum : cei cu  vârsta până în 2 ani aveau 200 lei și vor primi 300 lei, iar cei cu vârsta peste 2 ani aveau până în prezent 84 lei și vor primi 150 lei.
 
" Am câștigat astăzi o luptă importantă pentru viitorul lor" a declarat deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.