Bărbat din Nădab, fără permis și beat la volan reținut de polițiști

Data publicare: Joi, 14 Februarie, 2019 Total: 1267 accesari

Bărbat din Nădab, fără permis și beat la volan reținut de polițiști

Joi după-masa, polițiștii orașului Crișineu-Criș au depistat, în trafic, un bărbat de 30 de ani, din Nădab, beat și fără permis de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore 

Bărbatul conducea un autoturism pe o stradă din localitate, beat și fără să dețină permis de conducere,când a fost oprit pentru controlul documentelor. Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și emană o puternică halenă alcoolică.

Fiindu-i solicitată de polițiști testarea în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest cât și prelevarea de probe biologice. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism fără permis de conducere și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a precizat insp.princip.de poliție Lorena Radu, IPJ Arad. 


foto: arhivă