Hoț prins de polițiști la doar câteva minute după ce a furat borseta unui bătrân

Data publicare: Joi, 14 Februarie, 2019 Total: 1751 accesari

Hoț prins de polițiști la doar câteva minute după ce a furat borseta unui bătrân
Joi seara, în jurul orei 22:15, un bătrân a anunțat prin 112, că un bărbat i-a furat borseta în care avea acte , cheile de la casă și bani. Polițiștii arădeni au dovedit și de această dată profesionalism și l-a prins pe hoț în mai puțin de jumătate de oră.


”În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana vătămată -un bărbat de 73 de ani din Arad- în timp ce se deplasa pe strada Horia din municipiu, prin smulgere, ar fi fost deposedată de către o persoană necunoscută, de o borsetă care conținea telefoane, carduri bancare, acte, chei și 115 lei” a relatat Lorena Radu, purtător de cuvțnt al IPJ Arad.


LDin fericire, polițiștii arădeni, la doar câteva minute de la sesizarea faptei l-au prins pe hoțul de doar 22 de ani, care este din județul Bihor. яндекс El a fost prins la intersecția străzilor Bd. Revoluției și Mircea Stănescu, chiar la un bancomat al unei unități bancare, în timp ce încerca să scoată bani de pe unul din cardurile furate.

 
”Odată cu identificarea acestuia, s-a reusit recuperarea bunurilor sustrase (in valoare de aproximativ 1.000 de lei) o parte fiind găsite asupra tânărului iar altele pe marginea străzii, aruncate” a mai adăugat Lorena Radu IPJ Arad.

 
Bihoreanul este acum cercetat de polițiști pentru tâlhărie calificată.