Șoferul unui autocar a rămas fără permis, după ce a fost fotografiat cum a depășit linia continuă

Data publicare: Marti, 12 Februarie, 2019 Total: 1666 accesari

Șoferul unui autocar a rămas fără permis, după ce a fost fotografiat cum a depășit linia continuă În data zilei de 8 februarie a.c., pe un grup nou înființat, pe o rețea de socializare a fost postată o fotografie în care ar fi fost suprinsă o abatere de la regimul circulației rutiere, de natură să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Poza a ajuns repede în vizorul celor de la Biroul Rutier Arad.

În fapt, în fotografie se observa cum un autocar care se deplasa pe centura Nord Vest (direcția Gradiste-Horia) într-o curba la stânga și pe linie continuă a intrat în depășirea unei coloane de autoturisme” a relatat Lorena Radu, purtător de cuv. al IPJ Arad.

Polițiștii Biroului Rutier Arad s-au autosesizat și au pornit imediat demersurile spre identificarea respectivului conducătorul auto.

Șoferul autocarului s-a ales cu o amendă în valoare de 580 de lei , dar și pieton pentru următoarele 30 de zile.

”În cazul acestuia a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile și amendă in valoare de 580 de lei” a mai adăugat insp. princip. de poliție, Lorena Radu, IPJ Arad. 


foto: Info Trrafic Arad