SHOW de excepție duminică seara la Arad la a doua semifinală EUROVISION

Data publicare: Luni, 11 Februarie, 2019 Total: 3439 accesari

SHOW de excepție duminică seara la Arad la a doua semifinală EUROVISION Duminică seara, la Arad au fost stabilite numele ultimilor şase finalişti ai concursului național Eurovision 2019. A doua semifinală și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui show absolut extraordinar, desfășurat în Sala Sporturilor "Victoria" și prezentat de Aurelian Temişan şi Ilinca Avram.

Astfel, juriul format din Mugurel Vrabete, Mihai Georgescu (Miţă), Crina Mardare, Adi Cristescu şi Andy Platon a ales următoarele cinci piese pentru finală:

1.„Right now” – Olivier Kaye
2.„Daina” – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan
3.„Dear father” – Laura Bretan
4.„On a Sunday” – Ester Peony
5.„Renegades” – Linda Teodosiu

A şasea piesă a fost aleasă de public şi este „Your journey” – Aldo Blaga, care a obţinut 539 voturi.


Laura Bretan este una dintre finaliștii concursului Eurovision și are doar 16 ani, însă vocea ei a ridicat publicul în picioare, iar ropotele de aplauze au dat de înțeles celor din juriu, că acest înger de copil merită un loc în finală. Ea și-a adus din America rochia pentru semifinala Selecției Naționale și spunea la un moment dat, în timppul concursului că: ” Bunica mea a spus mereu, că eu (nr. red. Laura) sunt pe primul loc, pentru ea”.  Nu iese pe scenă până nu se roagă! 

Finala Naţională va avea loc în 17 februarie, la Bucureşti, când se va afla cine va reprezenta România pe scena concursului Eurovision, care va avea loc anul acesta la Tel Aviv.