Tocmai ce ieșeau de la serviciu și au observat că o casă a luat foc. Povestea celor trei salvatori

Data publicare: Luni, 11 Februarie, 2019 Total: 2185 accesari

Tocmai ce ieșeau de la serviciu și au observat că o casă a luat foc. Povestea celor trei salvatori Proprietarul unei case din Cermei a sunat cu disperare la 112 și a anunțat că a luat foc garajul, iar casa este în pericol. Norocul a făcut ca în acele momente de cumpănă, pe acolo treceau trei pompieri ce tocmai ieșeau de la serviciu. 

Pompierii tocmai și-au terminat tura și toți trei se îndreptau spre casă cu mașina. În momentul în care au trecut pe lângă casa care a luat foc au observat nenorocirea, imediat au oprit și au intervenit la stingerea incendiului. 

În momentul în care pompierii au intervenit, garajul din curtea casei ardea violent și era în pericol ca incendiul să se stingă la întreaga casă. 

Plutonier major Morar, plutonier adjutant Szasz și plutonier Katai sunt cei trei eroi care au salvat o casă a unei familii ajutați de voluntari până a sosit echipajul Detașamentul de Pompieri Ineu. 

Doar câteva minute a făcut diferența dintre o adevărată nenorocire, iar acești minunați oameni, care sunt pompieri, dar în același timp eroi adevărați au făcut o minune pentru această familie. 

Casa și anexele au fost salvate de la incendiu.

Foto: ISU ARAD