Vineri, pe 11 străzi din municipiu se sistează furnizarea de gaze naturale

Data publicare: Joi, 07 Februarie, 2019 Total: 2011 accesari

Vineri, pe 11 străzi din municipiu se sistează furnizarea de gaze naturale

Locuitorii  mai multor strazi din municipiu Arad, au parte vineri, 8 februarie, de o întrerupere  a  alimentarii cu gaz pe 11 străzi.

 

„Delgaz Grid informează că, în scopul efectuării de lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale vineri, 8 februarie, începând cu ora 09.00, pe străzile: Gen. Praporgescu, Ioan Alexandru, Sabin Drăgoi, Dimitrie Bolintineanu,Traian Moșoiu, Revoluţiei, I.C. Brătianu, Davilla, A.Russo, V.Milea şi I.Suciu din municipiul Arad. Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 16.00”, se arată într-un comunicat de presă al Delgaz Grid.

 

Compania Delgaz Grid, solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. 

 

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, mai precizează reprezentanții societății.