Șoferi băuți la volan, prinși de polițiștii Serviciului Rutier Arad

Data publicare: Miercuri, 06 Februarie, 2019 Total: 1437 accesari

Șoferi băuți la volan, prinși de polițiștii Serviciului Rutier Arad

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe data de 5 februarie a.c., trei ”flăcăi” sbu influența lui Bachus pe drumurile publice. Toți cei trei vicleni s-au ales cu dosare penale.

Cei trei ”vicleni”, prinși băuți la volan, sunt din Șiria, Secusigiu , iar un altul din județul Alba. Fără niciun pic de remușcări, toți trei s-au urcat la volan, fără să le pese că pun în pericol, viața tuturor participanților în trafic. 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 23 de ani, din Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei din municipiu, având o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Alt șofer, de 39 de ani, din Secusigiu a fost depistat de polițiștii de ordine publică, c
u o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 69.

Cel de-al treilea ”flăcău”, de 52 de ani din Șiria a fost depistat de polițiști cu o alcoolemie de 0,47 mg./l. alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. 

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că doi dintre ei, cel din Secusigiu și cel din Șiria, nu dețineau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele celor depistați fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere” a relatat agentul șef de poliție, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 


foto: arhivă