Polițiștii rutieri au prins un șofer care a fugit de la locul accidentului

Data publicare: Luni, 04 Februarie, 2019 Total: 1274 accesari

Polițiștii rutieri au prins un șofer care a fugit de la locul accidentului Duminică 3 februarie a.c. , polițiștii rutieri arădeni au fost sesizați cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier pe strada Panselelor, din municipiul Arad, iar șoferul a fugit de la locul faptei, abandonând mașina  pe o stradă. 

Se pare că șoferul în vârstă de 40 de ani, care este de loc din județul Dolj, ar fi acroșat un moped, după care a fugit de la locul accidentului înainte ca polițiștii rutieri să ajungă la fața locului. Șoferul nu a stat pe gânduri și și-a abandonat mașina pe o stradă din Arad. 

La scurt timp, polițiștii arădeni l-au depistat pe șoferul vinovat, care nici nu deținea măcar permis de conducere, iar acesta s-a ales acum cu un dosar penal. 

"Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului" a precizat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.