Ca-n filme : un bărbat din Șiclău și-a dat foc la mașini

Data publicare: Luni, 04 Februarie, 2019 Total: 1073 accesari

Ca-n filme : un bărbat din Șiclău și-a dat foc la mașini Așa cum numai în filme mai vezi astfel de scenarii, așa s-a-ntâmplat și duminică seara în localitatea Șiclău din județul Arad. Un bărbat, supărat pe viață și-a dat foc la cele 2 autoturisme pe care le deținea 

Din surse neoficiale, se pare că bărbatul din Șiclău, aflat într-o avansată de ebrietate, într-un moment de furie și-a dat foc la cele 2 autoturisme, pe care acesta le avea, în fața casei. Ulterior, bărbatul a regretat amarnic gestul său necugetat.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, care, din păcate nu au mai putut salva ceva din cele două mașini.

”În acesta seară,(ieri- n.r.) în jurul orei 19, Garda 2 Chișineu Criș a intervenit în localitatea Şiclău pentru a stinge două autoturisme, 1 Mercedes și 1 VW Sharan. În momentul sosirii echipajului de intervenție, cu o autospecială, mașinile ardeau violent și generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 40 de minute. Cele două autoturisme arzând in totalitate. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenție a surselor de aprindere in vederea producerii incendiului. În speță, proprietarul și-a dat foc la ambele mașini” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul Pleșca George. 



VIDEO: ISU ARAD