Prezentă la Arad, Ecaterina Andronescu a făcut un anunț care îi va afecta pe toți elevii

Data publicare: Vineri, 01 Februarie, 2019 Total: 1226 accesari

Prezentă la Arad, Ecaterina Andronescu a făcut un anunț care îi va afecta pe toți elevii Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu a fost prezentă la Arad, vineri 1 februarie. Ea a anunțat că programa școlară va fi modificată în curând

"Este unul dintre obiectivele noastre pe care l-am și demarat, să încercăm să adaptăm programa la nivelul de vârstă și de înțelegere pe care îl are copilul pentru fiecare ciclu de învățământ. Se lucrează deja, cât se poate de repede vom face acest lucru, este un obiectiv major" a precizat vineri, ministrul Educației, fiind prezentă la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad unde a participat la prima întâlnire din 2019 în cadrul Consiliului Național al Rectorilor. 

Cu alte cuvinte, Androneasca urmărește să elimine sau să adauge alte materii în programa școlară, nicidecum să ușureze munca elevilor, precum și a profesorilor.

În cadrul aniversării a 100 de ani de Administrație românească sărbătorit la Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad care are loc în perioada 1 3 februarie, astăzi a fost prima întâlnire de anul acesta a Consiliului Național al Rectorilor. 

" Universitatea noastră este onorată să fi gazda acestui eveniment acum la scurt timp după sărbătorirea centenarului dorința noastră comună este că ideile și strategiile cele vom analiza împreună să ducă la dezvoltarea învățământului superior românesc" a punctat rectorul UAV prof. univ. dr. Ramona Lile. 

Foto: arhivă