”Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu instituția pe care o reprezentați” sunt cuvintele adresate IPJ-ului Arad

Data publicare: Vineri, 01 Februarie, 2019 Total: 908 accesari

”Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu instituția pe care o reprezentați” sunt cuvintele adresate IPJ-ului Arad
Admirație, profundă recunoaștere și dorința de a spune tuturor acest lucru, familia din Secusigiu, a cărei casa le-a fost prădată de hoți a dorit să mulțumească prin intermediul mass-mediei, pentru implicarea polițiștilor arădeni, care au reușit în doar 12 ore să-i prindă pe făptași. 

SCRISOAREA FAMILIEI DIN SECUSIGIU , ADRESATĂ CELOR DIN CADRUL IPJ ARAD :

”Sunt momente în viață când timpul vrea să ne pună la grea încercare, să ne testeze credința, speranța,  iar unul din acestea a fost pentru mine seara zilei de 28.01.2019 când, întors de la serviciu împreuna cu soția am găsit casa spartă, împreună cu dispariția sumei de 20.000 lei, plus obiecte de valoare din aur.
Găsirea făptașilor și recuperarea prejudiciului în timpul record de 12 ore de la sesizarea organelor de drept, este pentru mine un caz de admirație profundă.
Folosesc această cale pentru a mulțumi tuturor persoanelor implicate în soluționarea acestui caz, din cadrul Inspectoratului de Poliție a județului Arad- Sectia I, Politie Rurale și a Poliției Locale Secusigiu pentru modul profesional în care au arătat cum se lucrează în echipă, acum la inceput de 2019.
Ar fi multe de spus, dar vreau sa închei cu un gând adresat tuturor celor din Poliția Arad implicați în soluționare:,,Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu Instituția pe care o reprezentați” încheie bărbatul păgubit.


foto: arhivă