Răzvan Cadar: “Senatorul Fifor susţine Guvernul PSD – Dragnea care taie banii arădenilor!”

Data publicare: Vineri, 01 Februarie, 2019 Total: 1376 accesari

Răzvan Cadar: “Senatorul Fifor susţine Guvernul PSD – Dragnea care taie banii arădenilor!”

Parlamentarul PSD Mihai Fifor a arătat din nou că ţine cu PSD şi Dragnea, nu cu Aradul.

„Când toţi primarii din ţară protestează pentru că Guvernul le taie banii, senatorul Fifor face un gest incredibil de supunere oarbă faţă de Dragnea şi PSD, găseşte justificări pentru decizia Guvernului de a lua banii administraţiilor locale. Atacul de pe o reţea de socializare la adresa primarului Gheorghe Falcă este un pretext pentru a susţine de fapt iniţiativa Guvernului PSD.

Domnul Fifor nu înţelege sau se face că nu înţelege situaţia reală. Deşi toate primăriile au de suferit, cele cu economii dezvoltate, printre care şi Aradul, au şi mai mult de pierdut. Anul trecut, municipiul a pierdut 16 milioane de euro. Aceşti bani ar fi putut contribui la dezvoltarea Aradului, la investiţii pentru arădeni. Domnul Fifor spune «Nu contestăm faptul că există în România comunități care au nevoie de sprijin de la Guvern». În această problemă, nu este nevoie de sprijin. Primăriile cer Guvernului şi Parlamentului să nu ia banii de la nivel local, pentru a-şi finanţa promisiunile electorale. Aradul este un oraş care contribuie la bugetul de stat şi vrea respect.

Mesajul nostru este simplu: PSD, jos mâinile de pe banii arădenilor! Mesajul este valabil şi pentru senatorul Fifor, care a ales să susţină Guvernul PSD, nu Aradul!”, a declarat Răzvan Cadar, secretar executiv al PNL Arad.