Criminalul din Arad, care a decapitat un bărbat din județul Timiș și-a recunoscut fapta

Data publicare: Joi, 31 Ianuarie, 2019 Total: 2896 accesari

Criminalul din Arad, care a decapitat un bărbat din județul Timiș și-a recunoscut fapta Autorul crimei de la Sânandrei din județul Timiș, care a îngrozit întreaga țară este un tânăr din Arad, șomer,care locuia cu părinții lui.

Se pare că arădeanul criminal, care și-a ucis victima cu sânge rece, tăindu-i capul cu drujba în fața copiilor victimei și-a  amenințat cu moartea victima, de mai multe ori. 

Ura, cu care criminalul s-a dus în casa victimei sale din Sânandrei, a pornit de la o neînțelegere din cauza banilor cu care, criminalul a cumpărat o mașină de la victimă și acum, îi voia înapoi, pe motiv că mașina are mai multe probleme. 

"I-am spus că îl omor dacă nu îmi dă banii înapoi" a recunoscut criminalul în fața procurorilor.

Victima nu i-a înapoiat banii, iar criminalul din Arad a intrat în casă, peste victimă, cu o drujbă, cu care a tăiat ușa de la intrare, apoi și-a fugărit victima prin curte după care a decapitat-o. 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii de omor calificat cu premeditare și violare de domiciliu, scrie pressalert.ro .


Pentru fapta sa Care este una de o cruzime rară suspectul riscă chiar și închisoarea pe viață. 







FOTO+VIDEO: presalert.ro