Florin, tânărul care a murit lovit de șoferul fugar a fost astăzi înmormântat

Data publicare: Miercuri, 30 Ianuarie, 2019 Total: 1135 accesari

Florin, tânărul care a murit lovit de șoferul fugar a fost astăzi înmormântat Durere fără margini în localitatea Cuvin, acolo unde Florin, tânărul de numai 23 de ani, accidentat mortal pe drumul ce ducea la Cuvin a fost astăzi înmormântat. 

Avea toată viața înainte, era optimist, plin de viață și foarte harnic, un tânăr care niciodată nu a dat înapoi, când prietenii i-au cerut ajutorul. 

Astăzi, 30 ianuarie, la ora 14:00 trupul neînsuflețit al lui Florin era înconjurat de câțiva prieteni, de familia îngenunchiată de durere, dar și de câțiva reprezentanți ai IPJ Arad, care nu au rămas indiferenți la durerea pricinuită de această mare pierdere și au fost prezenți la înmormântarea lui. 

Din bătrâni se spune, că dacă la înmormântarea unei persoane "plânge și cerul", atunci, acelei persoane i-a părut rău după viață. Așa a fost și astăzi la înmormântarea lui Florin, lacrimi pe obrazul tuturor, multă tristețe, dar și cerul parcă îl plângea.

Familia lui Florin, o familie modestă nu a avut posibilitatea să-și înmormânteze băiatul, iar Primăria Ghioroc nu a rămas indiferentă și a suportat toate cheltuielile de înmormântare, precum și cele pentru pomana lui. 

Rămas bun Florin , odihnește-te în pace !