Șoferul care a accidentat MORTAL un bărbat a fugit de la locul accidentului

Data publicare: Luni, 28 Ianuarie, 2019 Total: 1636 accesari

Șoferul care a accidentat MORTAL un bărbat a fugit de la locul accidentului În noaptea de duminică spre luni în jurul orei 1:00 a avut loc un accident mortal în apropiere de localitatea Ghioroc din județul Arad. Un bărbat a murit pe loc, iar șoferul a fugit de la locul accidentului 

Din primele informații, se pare că un bărbat, care se afla la volanul unui autoturism, se îndrepta spre Ghioroc, iar la un moment dat a accidentat alți doi bărbați ce se deplasau pe carosabil, pe jos. 

Din nefericire unul dintre cei doi bărbați accidentați a murit pe loc, iar celălalt se află în stare foarte gravă la spital. 

Șoferul vinovat s-a speriat și a fugit de la locul accidentului, fără ca să-i pese de starea victimelor sale. 

Polițiștii sunt în căutarea șoferului vinovat, care a omorât un om și am fugit de la locul accidentului.

POLIȚIȘTII ARĂDENI AU DECLARAT : 
Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că la data de 27 ianuarie în jurul orei 23:20, o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J. 708/B direcția Covasânț—Ghioroc a surprins și accidentat doi tineri, de 19 și 22 de ani, care, în calitate de pietoni se deplasau pe partea dreapta a părții carosabile. În urma evenimentului rutier tânărul de 22 de ani a decedat, iar cel de 19 ani a fost accidentat ușor.
După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, efectuându-se verificări în vederea identificării lui.
Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul savarsirii infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului” a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector de poliție, Lorena Radu. 

Tot ei au declarat că cei doi tineri nu purtau veste reflectorizante, iar șoferul este posibil să nu-l fi observat.



Foto: arhiva