Răzvan Cadar(PNL): „Senatorul Fifor confundă România cu PSD”

Data publicare: Vineri, 25 Ianuarie, 2019 Total: 1493 accesari

Răzvan Cadar(PNL): „Senatorul Fifor confundă România cu PSD”

Guvernarea PSD are o imagine jalnică în Europa, pe care încearcă să o ascundă printr-o mare campanie de manipulare.


„De fiecare dată când cineva din guvernarea PSD scoate capul din ţară, partenerii internaţionali îi amintesc de respectarea democraţiei şi îi cer să nu mai apere corupţii. Pentru a se apăra, PSD joacă din plin cartea manipulării. Senatorul PSD Mihai Fifor a preluat şi transmis mai departe mesajul doamnei Dăncilă, care acuză o campanie de dezinformare împotriva ţării noastre. Senatorul Fifor şi colegii săi confundă voit România cu PSD. De fapt, criticile nu se îndreaptă împotriva României, se îndreaptă împotriva PSD, a domnului Dragnea, a doamnei Dăncilă şi a tuturor celor care vor să subordoneze justiţia şi să facă reguli pentru protejarea corupţilor din politică.


Îl asigurăm pe domnul Fifor că oricât ar încerca PSD să fure, oricât s-ar strădui să devină partid-stat, ei nu au pus mâna pe toată ţara, ei nu sunt România. Îl îndemn pe domnul Fifor să pună mai mult preţ pe gândirea arădenilor, să nu ne confunde cu o gloată care nu gândeşte şi să ne scutească de aceste manipulări ieftine. Nu este vorba despre o campanie de dezinformare, ci despre un demers simplu de informare, care arată PSD aşa cum este: un partid împotriva valorilor europene.


Tentativa PSD de a prezenta intenţia de subordonare a justiţiei şi de oprire a luptei împotriva corupţiei drept un act de dreptate şi de justiţie nu este credibilă. Este regretabil că parlamentarii PSD, în loc să promoveze interesele şi valorile Aradului, s-au redus la condiţia de propagandişti ai PSD şi ai lui Dragnea”, a declarat Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad.