PERICOL pe drumurile din Arad. Doi șoferi au fost prinși băuți la volan

Data publicare: Vineri, 25 Ianuarie, 2019 Total: 1156 accesari

PERICOL pe drumurile din Arad. Doi șoferi au fost prinși băuți la volan Joi 24 ianuarie a.c. , polițiștii arădeni au depistat în municipiul Arad, doi bărbați care se aflau sub influența lui "Bachus".  Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Arad s-a urcat băut la volan și în timp ce conducea, pe strada Gheorghe Doja a acroșat 4 autoturisme, ce erau parcate, producând serioase pagube materiale. Bărbatul a fost testat cu alcooltest rezultând doar cu o linie de 1,29 mg/ l de alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat și faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. 


Un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, de asemenea a fost depistat de polițiștii arădeni, băut la volan, în timp ce se afla la volanul unui camion cu numere de Argeș. Polițiștii au simțit că bărbatul se afla sub influența alcoolului și l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul nu întârzia să apară și acesta indica o alcoolemie de 1,06 mg/l de alcool pur în aerul expirat. 

Cei doi bărbați s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii la regimul circulației rutiere.