Jos GHEARELE de pe copiii NOȘTRI! Urmașa Elenei Ceaușescu hotărăște viitorul copiilor României!

Data publicare: Vineri, 25 Ianuarie, 2019 Total: 1974 accesari

Jos GHEARELE de pe copiii NOȘTRI! Urmașa Elenei Ceaușescu hotărăște viitorul copiilor României!

Ecaterina Andronescu, chimist de renume mondial, demnă urmaşă a răposatei acad. dr. ing. Elena Ceauşescu, care se află la al patrulea mandat de şef al Învăţământului românesc, are din nou idei năstruşnice de înmormântare definitivă a acestuia. Olteanca pesedistă, în vârstă de doar 70 de anişori, în loc să se bucure de o bătrâneţe tihnită şi să se ocupe de creşterea  nepoţilor (dacă-i are desigur, căci nu am aprofundat situaţia ei familială),  vrea din nou să revoluţioneze şcoala românească. Vacanţe mai scurte, examen de treapta a doua, sunt doar câteva dintre proiectele acestei minţi luminate, în timp ce metodologia de învăţare este de mult expirată, elevii învaţă încă din manuale vechi unele de acum  20 de ani, sunt obligaţi să memoreze lucruri absolut inutile,  cum ar fi  nume de vârfuri muntoase din China sau insule japoneze pe care nici dascălii nu ştiu să le pronunţe corect.

                   
Poreclită de către studenţi „Abramburica”, datorită ideilor încâlcite pe care le expune, Andronescu s-a remarcat şi în perioada celor trei mandate anterioare de  ministru al Învăţământului datorită proiectelor discutabile privitoare la şcoala românescă. Astfel printre măsurile controversate de reformare a învăţământului din trecutul ministerial al acesteia, se află obligativitatea examenului de admitere în facultăţi şi licee, schimbarea metodologiei de corectare a examenului de bacalaureat şi altele.

                   
„Abramburica” învăţământului românesc nu a fost scutită nici de acuzaţie de plagiat, formulată pe analiza unor specialişti în domeniu din Germania, Canada, Marea Britanie şi SUA , dar şi de întocmirea unui dosar penal de către DNA, în perioada în care ocupa funcţia de ministru al Comunicaţiilor. Din păcate un astfel de personaj, pot să spun malefic al şcolii romîneşti, intenţionează să lanseze în dezbatere un proiect al noii legi a educaţiei. În acest timp, copiii României se zbat în continuare într+un sistem de învăţământ putred şi retrograd, în urma căruia majoritatea se vor alege cu un viitor sumbru!