Alt accident mortal marţi dimineaţa, la ieșirea din Salonta

Data publicare: Marti, 22 Ianuarie, 2019 Total: 2356 accesari

Alt accident mortal marţi dimineaţa, la ieșirea din Salonta

“Apelul prin numărul de urgenţă 112 a intrat la ora 7.20. Accidentul rutier s-a produs pe DN 79, în afara localităţii bihorene Mădăras, fiind implicate două autovehicule. Din păcate, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni care i-au provocat decesul la faţa locului. Din datele pe care le avem, conducătorul autoturismului (BMW n.r) a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital",  a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor citat de bihoreanul.ro

 

Traficul în zonă este îngreunat. “Circulaţia se desfăşoară în acest moment pe un singur fir, alternative”, a mai precizat Dinu.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului rutier, acestea fiind anchetate de echipaje de poliţie rutieră care sunt la faţa locului.


Citeşte şi: 
Un mort şi 12 victime este bilanţul unui accident la Lipova marţi dimineaţa

 

Update: la ora 07.15, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Mădăras, un tânăr de 24 de ani, cetățean străin cu rezidență în municipiul Timișoara, județul Timiș, în timp ce  conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe direcția Oradea – Arad, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 41 de ani, din municipiul Salonta.



În urma accidentului rutier, salontanul de 41 de ani, care conducea autoutilitara, a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.







Sursa:bihoreanul.ro