Un mort şi 12 victime este bilanţul unui accident la Lipova marţi dimineaţa

Data publicare: Marti, 22 Ianuarie, 2019 Total: 6508 accesari

Un mort şi 12 victime este bilanţul unui accident la Lipova marţi dimineaţa

În dimineața zilei de marți 22 ianuarie în jurul orei 6:00 pe DN7 în localitatea Lipova a avut loc un accident foarte grav, care s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a altor 12 persoane. 


UPDATE 8:36 : ” În această dimineață , în jurul orei 5:50, un bărbat de 34 de ani din județul Hunedoara a condus un autocamion în cuplu cu semiremorca pe DN7 , dinspre Arad spre Deva, iar din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, la km 511+150m, semiremorca a derapat în curbă a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 68 de ani din Arad. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului microbuzului și rănirea gravă a unui pasager , precum și rănirea ușoară a 11 pasageri din microbuz” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

ȘTIRE INIȚIALĂ :
Din informațiile primite de la maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad, accidentul a avut loc în Lipova, chiar între poliție și cetatea Șoimoș, între un TIR și un microbuz în care se aflau 13 persoane.


La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, iar traficul pe DN7 este blocat pe sensul de mers Arad-Deva. Din nefericire, șoferul microbuzului în vârstă de 68 de ani a fost declarat mort, iar 12 persoane au fost transportate la spital. 


”Un microbuz în care se aflau 13 persoane a intrat în coliziune cu remorca unui autotren ,care a derapat datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum. A decedat șoferul microbuzului , existând încă o persoană încarcerată. Se circulă alternativ pe un singur sens de mers” sunt primele declarații ale reprezentanților IPJ Arad.