BULLA zilei: De câţi consilieri şi deputaţi e nevoie pentru inaugurarea unei zugrăveli?

Data publicare: Luni, 21 Ianuarie, 2019 Total: 2949 accesari

BULLA zilei: De câţi consilieri şi deputaţi e nevoie pentru inaugurarea unei zugrăveli?

Chiar aşa! De câte VIP-uri e nevoie pentru inaugurarea unei “renovări”? Asta ar putea fi o întrebare de la “Vrei să fii milionar”, ar fi una încuietoare cu siguranţă, ai apela la cel puţin două variante ajutătoare, fifty / fifty şi întreabă un prieten, că publicul l-ai întreba degeaba, n-ar avea de unde să aibă habar.

 

Răspunsul correct, ca să nu o mai lungim, este: de 3 consilieri municipali Vărcuş, Cheşa şi Săplăcan (din care 2 directori) şi de trei deputaţi Căprar, Tripa şi Todor, obligatoriu PSD …..

 

Cam aşa s-a “tăiat panglica” la zugrăveală şi ceva termopane la Oficiul Poştal nr. 3 de pe „Eminescu” care, cu mândrie ne spune domn director adjunct al Poştei Române, a costat DOAR 10.000 de coco, sau euroi, adică vreo jumătate de milliard vechi, o bagatelă ce mai daca ne luăm după spusele domnului director adjunct.

 

Amu, n-am înţeles de ce era nevoie de trei deputaţi şi trei consilieri locali pentru asta, şi n-am înţeles de ce le mulţumeşte Vărcuş consilierilor locali PSD pentru sprijin, că banii nu erau de la Primărie.


Fifor, cel mai marele absent de la marea realizare care a avut loc pe 18 ianuarie, care va duce oficiul postal pe cele mai înalte culmi ale performanţei, poate că domnul senator a lipsit motivat, o fi fost ocupat două dame bune:  cu doamna Amnistia şi madame Graţierea? Sau suma a fost prea mica să mai vină până la Arad pentru inaugurare, doar fusese cu câteva zile la un “chat” la domnul adjunct Vărcuş la birou.




 

Deci măi liberalilor, aşa se face o inaugurare, dacă n-aţi ştiut, luaţi notiţe!

   

Bine că au fost doar 6 VIP-uri, căci dacăp erau mai mulţi, ar fi ocupat toate locurile de parcare de pe Eminescu.

T.B.