Aur și argint pentru judoka de la CS UNIREA SÂNTANA

Data publicare: Luni, 21 Ianuarie, 2019 Total: 2280 accesari

Aur și argint pentru judoka de la CS UNIREA SÂNTANA
În weekend-ul ce tocmai a trecut, 19-20 ianuarie, antrenorul de la CS UNIREA SÂNTANA Sebastian Rus a participat la Openul de judo de la Zagreb, cu elevii săi, de unde s-a întors cu aur și argint. 

Arădeanul Sebastian Rus , fostul campion european de judo și-a propus să urce acest sport pe cele mai înalte culmi ale performanței. Astfel el și-a propus să facă performanță ca antrenor, nimic mai simplu pentru unul dintre cei mai talentați judoka din Arad. Așadar, de puțin timp, Sebastian Rus a preluat secția de judo a clubului Unirea Sântana și și-a propus să facă nu doar mișcare cu elevii săi, ci chiar perfomanță. 

În acest weekend Sebastian Rus a participat la Openul de judo de la Zagreb cu elevii săi judoka, toți din Sântana, de unde s-au întors cu rezultate deosebite datorită implicării  antrenorului și a pasiunii pentru acest sport:

Paven Amelia aur la 44kg u12
SÎRB CRISTIAN  argint la +55kg u12
Gaman Raul  LOC 5 la 55kg u16 
 
”Toți sportivii s-au comportat exemplar pe tatami, de menționat că Amelia Paven a câștigat toate meciurile la ippon” a precizat pentru Ghidul Arădean, Sebastian Rus, CS UNIREA SÂNTANA.