PERICOL pe șoselele din Arad ! Bărbat prins de polițiști băut la volan

Data publicare: Joi, 17 Ianuarie, 2019 Total: 1150 accesari

PERICOL pe șoselele din Arad ! Bărbat prins de polițiști băut la volan

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un bărbat care a fost prins în trafic, băut la volan și cu autoturismul neînmatriculat, un adevărat pericol pentru cetățeni.

Deși politștii sunt tot mai prezenți pe străzi, mai ales în zonele aglomerate și în weekenduri, șoferii ignoră regulile de circulație și se aleg, tot mai mulți, fie cu permise suspendate, fie cu dosare penale.

Așa s-a întâmplat și miercuri 16 ianuarie, când polițiștii au depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, din Covăsânț, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiuliui, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

”Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de probe biologice. Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele de înmatriculare provizorii au valabilitatea expirată” a precizat agentul șef de poliție, Claudia Iuga purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.