Iustin Cionca: “Și cu rețeaua de gaz PSD vrea să scoată banii din Arad ca din bancomat!”

Data publicare: Marti, 15 Ianuarie, 2019 Total: 1032 accesari

Iustin Cionca: “Și cu rețeaua de gaz PSD vrea să scoată banii din Arad ca din bancomat!”

PSD i-a mințit pe arădenii din județ că „le rezolvă” problema gazului, prin extinderea rețelei. O minciună ca multe altele, pentru că se știe foarte bine că singurele probleme pe care le rezolvă PSD sunt cele ale pușcăriașilor, retrimiși pe străzi să fure, să dea în cap, să violeze, să omoare. În rest, în doi ani de guvernare, PSD nu a fost în stare de nimic. Iar arădenilor, în doi ani de zile, PSD mai mult le-a luat decât le-a dat, că așa s-au obișnuit oamenii lui Dragnea, să scoată banii din Arad ca din bancomat!

 

„Mai nou, vârful de lance al pesediștilor în extinderea rețelei de gaz în județ este deputatul Florin Tripa. Asta, în sine, este o dovadă că PSD nu ia în serios această problemă. Cine îl acultă pe Tripa la București, când și în PSD Arad se fac bancuri?! Tare ne este teamă că PSD a mirosit și aici vreo afacere, că se și gândește deja că gazul arădenilor este un nou prilej de haiducie pentru PSD, să ia de la arădenii săraci din județ și să cotizeze la șmecherii lui Liviu Dragnea” – a declarat prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

           

Singura șansă ca rețeaua de gaz să se extindă într-adevăr în județul Arad este ca oamenii competenți și capabili să se ocupe de asta. PSD, dacă tot vrea să se implice, să desemneze pe cineva care se pricepe și înțelege ce înseamnă extinderea rețelei de gaz, în colaborare cu administrația județului Arad, așa cum este firesc să se întâmple. Extinderea rețelei de gaz din județ nu trebuie să fie încă o afacere marca PSD!