BULA zilei – Naşa şi cu Finu

Data publicare: Luni, 14 Ianuarie, 2019 Total: 3331 accesari

BULA zilei – Naşa şi cu Finu

Inaugurăm o rubrică nouă azi, a doua din acest an după Bizonul zilei, este vorba de BULA zilei.

 

Cumetriile din ziua de azi nu mai sunt o noutate pentru nimeni, şi nu mai uimesc pe nimeni în mod special, însă nu putem să nu remarcăm urmările care decurg, evident din pură coincidenţă, după acestea.

Consilierul local PSD Anca Stoenescu, care conduce şi destinele învăţământului arădean ….., punctele au rolul de a stârni imaginaţia cititorului legat de prestaţia de la ISJ a doamnei, a fost (şi tradiţia spune că e bine să fii) , naşă la evenimentul creştinesc prin care doi tineri şi-au unit destinele, atât în faţa ofiţerului de stare civilă, cât şi în faţa DOMNULUI.

 

Frumos gest şi probabil şi generos, este foarte bine să fii părinte spiritual pentru doi tineri care-şi încep viaţa. Până aici toate bune şi frumoase, şi dacă era doar asta, n-am scrie căci nu ne interesează prea tare aceste aspecte personale din viaţa persoanelor publice, asta dacă nu ar fi venit o păsărică la fereastra noastră să ne şoptească că, finuţu, Bota Ioan Alexandru a câştigat un concurs, pe un post comod......unde credeţi? exact la în instituţia pe care o coordonează NAŞA, adică doamna Stoenescu. Acum, noi nu ne îndoim de calităţile finuţului, însă coincidenţa şi timpul scurt, este mult prea mare dintre evenimentul creştinesc şi cel pământesc ca să nu ni se aprindă un beculeţ, unul roşu, precum culoarea partidului din care face doamna Stoenescu parte.

 

Ce norocoşi sunt unii !!!








Sursă foto: Facebook/
Stoenescu Anca