Cercetați de polițiștii arădeni pentru infracțiuni rutiere

Data publicare: Luni, 14 Ianuarie, 2019 Total: 1234 accesari

Cercetați de polițiștii arădeni pentru infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri cercetează patru persoane care au săvârșit infracțiuni rutiere, la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit polițiștilor,
un cetățean belgian în vârstă de 32 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică în timp ce conducea un  autoturism pe raza municipiului, având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii.

”Tot de către polițiștii B.O.P. a fost depistat un arădean de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Șaguna, având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată din noiembrie 2018. Polițiștii din Beliu au depistat un bărbat de 34 de ani, din Cărand, în timp ce conducea un autorism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,26 mg./l. alcool pur în aerul expirat” a relatat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, agent șef Claudia Iuga.

De asemenea, un alt bărbat, de 65 de ani, din Târnova, a fost depistat pe raza localității Ineu, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu apartul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 


Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației.